Kreativa nomader

Framtidens digitala nätverksbyrå

Vill du var en del av vårt nätverk av kreativa nomader?

Vi söker dig som just nu frilansar och vill vara med att bygga framtidens digitala nätverksbyrå!

Tack vare att vi dels befinner oss i ett nätverkssamhälle där teknologin har gett oss, nästintill obegränsad närhet till alla världens människor, samtidigt som vi ser en ökad utveckling av frilansare och “giggare” skapas ett underlag för så kallade nätverksföretag. Företag som bygger på ett flertal noder av frilansare eller mindre företag, som tillsammans skapar en större helhet och kan bidra till ett större utbud.

Som entreprenörer tycker vi att det är det viktigt att skapa bra relationer med både enskilda individer och större företag. Det är helt enkelt för svårt att sitta på all kompetens själv, och sanningen är den att de flesta jobb som kommer in gör det tack vare rekommendationer från andra. Affärer görs helt enkelt mellan människor som uppskattar varandra.

Vi på Kreativa nomader har uppfattningen att företag idag behöver bli mer ödmjuka och öppna för att interagera med andra, i respektfulla relationer, med syfte att främja gemensam tillväxt. Vi ser en fördel i att andra företag är bättre på vissa områden och istället för att konkurrera så skapar vi ett värdefullt utbyte, där alla blir vinnare. Vi tror på att samla olika kompetenser kring specifika uppgifter, i nätverk (eller communities) och inte i särskilda bolag.

Kreativa nomader är ett nätverk om kommer att växa tack vare fantastiskt kompetenta människor som tar sig an gemensamma uppgifter i samspel, genom ett givande och tagande. Vi letar nu efter ambitiösa, engagerade och innovativa personer som vill vara en del av en ny typ av nätverksbyrå, dit man ansluter sig som frilansande konsult eller mindre företag och där vi möts kring idén om ett flexiblare arbetsliv med högkvalitativa leveranser.

Är du en kreativ webbutvecklare, kodninja, UX/UI-guru eller copywriter med författardrömmar som älskar slagkraftiga texter, då är det dig vi söker!

Skicka ett mail till hej@designovate.se och berätta lite mer om dig själv!